Ansöka om skolplats

Är ni intresserade av skolplats i förskolan, grundskolan eller på gymnasiet på Svenska Skolan Lanta är ni välkomna att skicka en intresseanmälan till skolans administratör: anmalan@svenskaskolanlanta.se ​​

Det är bra att vara ute i god tid när man ansöker om skolplats hos oss, då söktrycket till vissa delar av läsåret är väldigt högt och många familjer är ute i god tid med sin ansökan.

Innan ni ansöker om skolplats rekommenderar vi att ni läser igenom våra villkor.

 

Vi tar redan nu emot ansökningar för läsåret 2021/2022 och ombokar gärna er som pga Covid-19 inte har möjlighet att genomföra er resa under pågående läsår. 

Så här går ansökningsförfarandet till hos oss på Svenska Skolan Lanta:

  1. Vårdnadshavare gör en intresseanmälan genom att mejla skolans administratör på anmalan@svenskaskolanlanta.se

  2. Administratören återkommer till vårdnadshavare med en länk till ett webbformulär där ansökan görs.

  3. När ansökan inkommit tar skolan beslut om eleven kan antas. 

  4. Vårdnadshavare får meddelande via mejl om plats finns för eleven den sökta perioden. Finns plats, bifogas en faktura i mejlet. 

  5. Anmälningsavgiften betalas senast 10 dagar efter att vi har skickat fakturan. Ingen registrering av eleven görs innan anmälningsavgiften nått oss. Inkommer inte anmälningsavgiften i tid, avskrivs elevens ansökan. 

  6. Fyra månader innan skolstart betalas resterande skolavgift och Svenska Skolan Lanta börjar förberedelserna för att kunna ta emot eleven på bästa sätt vid skolstart.  ​​

Kontakt

Telefon:

+66 86-03 73 031

+66 95-143 22 02

Mail:

Adress

232, Moo3, Saladan,
Koh Lanta,

Krabi 81150,
Thailand

Socialt

© 2020 Lilla Svenska Skolan. All Rights Reserved.