top of page

Om oss

 

Svenska Skolan Lanta, Lilla Svenska Skolan startade 2006. Intentionen från start har varit en skola i liten skala, nära det thailändska samhället och där barn och elever mår bra och utvecklas i en stimulerande miljö. Skolan ska vara tillräckligt stor för att alla barn skall ha möjlighet att träffa kompisar, men inte så stor så att den blir opersonlig och storskalig. Vi ger ett alternativ med mycket hög pedagogisk kvalitet, glädje och gemenskap. Vi vill erbjuda mer än bara en högkvalitativ skola. Våra elever kan komplettera skolgången med en eller flera profiler; volleyboll, fotboll och musik. Att komplettera skolan med träning och/eller musikutövande skapar en tillvaro med kontakter utanför klassen och åldersgruppen.

Vi har idag blivit en av de största svenska utlandsskolorna i världen och är förstahandsvalet för många av de svenska familjerna på Koh Lanta. Många familjer väljer att komma tillbaka till oss år från år. Varje läsår har vi nästan 50% återkommande familjer.

 

På fritiden har våra skolfamiljer gratis tillgång till beachanläggningen på Slow Down med bland annat gym, kanoter, paddleboards och volleybollplaner. Tillsammans med Slow Down skapar vi på Svenska Skolan Lanta ett helhetskoncept från morgon till kväll.

Svenska Skolan Lanta  och resorten Slow Down ägs av Hans och Agneta Isaksson.

bottom of page