top of page
image005.jpg

Julia Larsson, 7 år

”Jag gillar att gå på Lilla svenska skolan eftersom det är mindre klasser, då får man hjälp fortare när man behöver det. Maten är jättegod och utflykterna är spännande och roliga.”

image003.jpg

Leila Mimon

"De små klasserna gör att varje elevs individuella behov tillgodoses på bästa sätt. Eleverna utvecklar dessutom sina sociala färdighet i en rasande fart. Att både föräldrar och elever har en närhet till lärarna är värdefullt. De små klasserna gör att lärarna har tid ork och engagemang för varje enskild elev."

image001 (2).jpg

Casper Öberg, 9 år

”Det är roligt att träffa många nya klasskompisar. Och så tycker jag om alla utflykter vi får göra.”

image004.jpg

Ines Larsson, 11 år

”Det bästa med att gå på Lilla svenska skolan är de små klasserna och att kunna planera och styra veckans arbete själv. Då får jag mer gjort, eftersom jag kan välja vad jag vill arbeta med just då.”

image002.jpg

Isak Shubeli, 9år

”Det bästa med Lilla svenska skolan är att det är färre elever i varje klass så att man får bättre arbetsro. Vi har också väldigt många roliga rastaktiviteter. Vi har fin gemenskap och mycket lekar på skolan.”

Tyko Portträttbild 2021 .jpeg

Tyko Granberger

”Lilla Svenska Skolan på Koh Lanta ger våra barn så mycket. Det är en träning i socialt samspel med nya kompisar som kommer och går. Det är också möten med en annan kultur och ett annat språk som öppnar upp portarna till världen. Det är en möjlighet att gå i skola i lugn och ro och verkligen träna på att vara en bra kompis. Det är en plats där man kan bli sedd, vägledd och får lära sig en uppsjö av saker. Det är vad en skola ska vara, helt enkelt.” 

bottom of page